Wednesday, 29 June 2011

SEKALI LAGI :)



Assalamualaikum :)



okay, entry kali ni xde kene mengene langsung dgn cite sekali lagi yang bakal di tayangkn pd 30 jun ni. sbenarnya sekali lagi aku teringat 'KEM LITTLE EINSTEIN' sbulan yg lepas pd 27-29 mei yang mmberi impak yang mendalam pd aku kt UPM,serdang. 3 hri ni la aku dan kwn2 dpt input yang bnyk pasal fizik. bukan tu je kteorg pon dpt akak2 n abg2 fasi yg best lg sporting :) AWESOME !!(trademark yg dgunakan sepnjng kem dan slamenye buat kami)


seriously rindu gle kenangan2 yang da t'cipta kt UPM dgn bdk2 5A,5B dan fasi2. spjng kt sne aku dan kwn2 bnyk sgt xtvt yg kteorg jln kn dibwh pengurusan kak yana(ketua.program) dan fasi2 yg terbaikk lah!! nk taw tak,xtvt yang aku plng suke sgt mse explorace *sbb kump aku MENANG,,hehe. ily PROTON WAVE :)


dah jom la tgok gamba,kembalikan nostalgia sbulan yg lepas....




UPM :)




muka2 semangat ni!!




proton wave wif akk zai n abg fareef. rindu dorg!!




hari kedue kt fakulti sains :)




mse malam mncerap bntng wif eda my BESTFREN




fasi2 mse kt kem,sporting kn? rindu kalian :)




mereka tmn2 terbaikku!!




ngan akak zai yg genius n sporting.




eda,cik K n hisyam,b'siap sdie tuk g cafe..




lg sorg xde,klo tak da cntek..TMRS :)


 'setiap yg hidup pasti akan mati dan setiap pertemuan pasti ada perpisahan' so aku harap kteorg ni akn terus contact each other :) 




dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

Monday, 27 June 2011

Alhamdulillah dan bersyukur sangat :)

Assalamualaikum..

Alhamdulillah dan bersyukur sangat pd Allah S.W.T . Hari ni aku hepy sgt sbb dpt rzeki yg mantop!! hope 'bende' ni dapat menaikkan smangat aku lagi utk trus belajar,belajar dan belajar.. DAN gunakan nya pd jln benar. hehe :) dan tahniah jgk pd rakan2 yg dapat !!




dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

proses pengenalan !!

Assalamualaikum..


heyy sume.. salam ukhwah dari aku. okay,blog ni di asaskan tanpa paksaan mane mane individu skali pon malah dari kerelaan hati ini sendiri. nampak tak gamba kat atas 2? haa.. tu la owner blog ni. Aku diberi name NORSYAKINAH BT MD NUKMAN . Setiap entry yang akan aku tuliskan mugkin terjadi dlm diri aku dan mungkin tidak diri. so,dalam blog ni korang akan tahu tentang liku-liku hidup yang aku lalui. selamat mmbace :)


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)