Saturday, 2 July 2011

1 murid 1 sukan 1 malaysia

Assalamualaikum..


Emm,, tahun ni sume pelajar sekolah kene amek bhgian dlm sukan kn? bru la sesuai ngn slogan ' 1 murid 1 sukan . btol tak? okay aku bukan nk cte pasal slogan ke ape,tp ade kne mengene ngn slogan ni...okay,aku nk cite psl 'KEJOHANAN OLAHGARA KE-8' tp terakhir buatku dan rakan2 sepejuangan,,hehe..hari sukan sekolah aku 29/6 hari tu, saje je nk update lambat sbb nk saing sekali ngn LARIAN 1  MURID 1 SUKAN 1 MALAYSIA.. okay! hari sukan sekolah aku hari tu mmg la meriah sangat2, wlupun aku hanye msok 1 acre nme pon 1 murid 1 sukan kan,so msok jela stu,,hehe.  acareaku sbnrnye da dbuat sblom hari sukan yakni 'merenjam lembing' bwh P18,alhamdulillah aku dpt pingat perak :) .Tahun ni rumah sukan perdana a.k.a oren yg dpt no.1 . JUARA a.k.a KUNING?? haha,. yg pntng bkn last,tp tgah2,hehe.. jom la tgok gmba yg xbrpe nk ade ...
kne sambut tetamu :)

wif mek n erra

mereka kwn2 saye.

prbarisan rumah juara.

dia kwn terbaik saye.

plesing pingat kwn pingat cik K kt uma.

aksi yg mndebarkan

cik K

sayang korg <3

LARIAN 1  MURID 1 SUKAN 1 MALAYSIA


okay! aku nak cte pasal larian plak, wah,aku bangge babe jd slh seorg pelajar yg ikuti xtvt tu dr lbih 3 juta murid lain. 1.5 km je larian ni,so aku amek la peluang utk lari b'sungguh sungguh mne la tw dpt tmpt 15 ke ats ke,tp malang nye,cik K dpt no dlm 20 kebwh,okay la stu pncapaian yg mmbangge kn tuk diri caku sendiri,,hehe . klo bab sukan je kt sekolah aku msti meriah,pas larian da abis, cgu2 scola aku ad wat match utk 'tarik tali', suke plak aku tgok bdk2 men tarik tali,. masing2 muke smgat mse tarik tali. HAHA.. cikgu Azimah n cikgu Najib lah yg uruskan psl hari sukan + larian ni,,mmg mantop la,ksian gak kt dorg hari sukan bru je abis da de tugasan lain kne uruskan.ape pon cgu2 mmg tip top la,aku bangge dpt cgu yg rajin mcm dorg,,hehe. da la korg msti bosn kn dgr aku punye cite,jom tgok2 gmba plak..


kami sentiase berlima

cik K sllu ganjil d antare mereka.

silau lah :P

awan nano nano nano.HAHA.

kononnye nk wat teletabbies la kan..hehe

0495 n 0496

da xsaba sgt nk lari dorg ni.

mke pas lari..haha

tarik tali

                                    


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: