Thursday, 7 July 2011

biar 'busy' tapi jangan kosong.

Assalamualaikum..


err,kesibukan melande diriku saat ini dan detik ini,,
busy sgt ke cik K ni??HAHA..bole lah..
act bkn pe,baik kte isikan ke kosongan tu dgn kesibukkan,so ilang la skit rse bosan tu kn.
mggu ni aku busy skit sbb kne wat project work addmath + kls tmbhn dll..busy busy busy..
nseb baik update blog tak busy wlupun xde la rmai sgt yg bce blog aku ni,.sob3x..*gedik plak nk sedih2 ni.HAHA..
tapi skrg project work tu pon 100% da siap, Alhamdulillah~
nak tgok?jommmm...








aku siapkan ni mse aku pose *sbb da tak tahu nak wat pape..
alang alang siapkan je sampai habis,,hehe..


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: