Monday, 25 July 2011

khas buat along :D

Assalamualaikum.


alongku pudin.

wahh,umur kau mkin meningkat lah, pape pon selamat hari lahir yg ke-19 tahun.
aku kire rapat jgak lah ngn along wlupun dy dah msok asrama smpai lah skrg blaja kt poli..
meskipun aku ni angah tapi aku mcm dah amek skit gelaran along tu dari dy sbb dy dok asrama dr form1,so aku lah kne jd 'along' dalam rumah ni..
pape pun gud luck n wish u success in ur life :D
aku n family sayang kau..


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: