Wednesday, 20 July 2011

outing wif teman teman yg tersayang :)

Assalamualaikum

Alhamdulillah planing last2 mnt menjadi jugak,hehe
act aku ngn kawan kawan xkesah nak lepak kat mne2,jnji tmpt dy aman..
sllunye kteorg lepak kt jusco tmn u,tp kali ni ubah angin plak,lepak kfc nusajaya( depan bestmart )..sbnarnye aku yg t'ingin nk mkn GCB,so bli lah GCB than dsebabkn kt mcd rmai org,aku bli bungkus je pas tu lepak kt kfc (senang kalo b'sebelahan ni) haha..strategik!!

mule2 planing hanye lima org je join,pastu tbe aikal n azim nk join skali,,xkesah pon sbb dorg ni pon kawan2 t'baik aku gak..hari tu azim jd pnyelamat kteorg..haha..nak tau nape??biarlah rahsia..HAHA...

nak jadi kan cte,aku ngn kawan2 lepak kat sne sbnrnye nk stdy,tp lain plak jdnye,bese la klo kaum hawa ni jumpe antre stu sme lain konfem gossip kn..HAHA..gossip skit2 je..hehe..
tapi aku rase serba salah gak sbb aku kne blek awal sbb kne pegi uma mak cik..sory kekawan :( ily all my fren <3

tgok lah gamba2 yg sempat diambil sblom aku blek :)

tertunai dah..HAHA..

wif eda :)

.aina n tyra.

.tyra n iqah.

si penyelamat..HAHA..

nova?

TMRS tetap dihati..

kami.

sorang stu :) sweet kn?haha

aikal n aweks dy.

ade lg gamba tp mls nak upload bnyk2..terima kasih lah bace antry aku kali ni..wsalam..


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: