Sunday, 4 September 2011

hari kemenangan!!

Assalamualaikum


Lama dah tak menulis kat blog ni kan
sempat lagi kan nak ucap SELAMAT HARI RAYA
buat semua orang islam di pelusuk dunia..
dikesempatan ini jugak aku nak mohon maaf sekiranya ade salah silapku yang menguris hati kalian semua..
buat rakan rakanku aku nak mntk maap sbb aku belum tergerak hati lagi nak bgtw pasal khadiran blog ni..bkn tak nak bgtw tp belum bsedia lagi klu kau thu dari org lain ke aku mohon maaf..
nantikan cte psl rye kat blog ni,belum sempat nak update lg..

p/s : SELAMAT HARI RAYA,SALAM KEMERDEKAAN dan GUD LUCK tuk semua calon SPM yg bakal menduduki TRIAL  naik sekolah ni..




dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: