Saturday, 1 October 2011

akhirnya~~

Assalamualaikum,,

lme da tak bercoret kat blog ni kn.
aku nak kongsi sikit ape yg aku buat spnjg hari raya ni (dah abis rye bru nak cte) haha..
biase lah busy ngn trial spm..hah tu pon tmsuk aktiviti raye aku thun ni...hihi
raye kli agak kurg skit lah,sbb kne focus pd trial spm ktekn..
3 mggu exam 3 mggu jgk lah dating ngn buku..
abis je trial ape lg bru lah bole pegi raye umah kwn,mkn mcD..haha
tp tak bole suke sgt slg spm aku tak abis lg,,huhu
tp rye kli ni lah first time aku xjmpe kuih tembikai..
thun lps bole dkatekn stiap umah yg aku pegi raye mmg ade kuih tu smpai muak nk mkn,thun ni??HAMPEHH,xdak kot...
raye ni la jgk 2org sppu aku tunang..tahniah korg..hehe
dan yang paling best sblum aku jwb paper fzk aku g release kn tension 3 hri kt serembang n seri kembangan,best2 dpt jmpe sppu2 aku...
tgok la gmba yang sempat aku amek,,


raya pertama :)


raya ke dua :) thun ni kurg braye,hehe


sppu eden


sppu eden gak..sepet kn??haha


sambut bsday mse hari kmerdekaan


bdk kecik!!


best btol bdk ni baring,tuan nye blom merasmikn dy da bring kt stu..

selamat bertunang..


sppu aku gak

ibu!!

adikku yg cumel..hehe

yummy,,wat mkn2 kt seri kembangan..sodapp :P

smile :)

beraya bsme mereka!!

wif tyra..


ni la aktiviti aku sepanjg bulan syawal ni + trial spm,huhu...


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: