Saturday, 26 November 2011

perpisahan ini!

Assalamualaikum..

30/11/2011
nampak tak tarikh kat atas ni..
tarikh keramat buat aku ngn kwn2,sbb da last jd student kt sekolah.,pas ni jd ex-student plak..
sedih bukan??
bnyk sgt kenangan kat sekolah tu,yelah 5 thun da menuntut ilmu kat situ,selesa gle..
lagi la sedih sbb nak kene berpisah ngn kawan2,hopefully friendships kteorg msih hijau dan xde nota..
akusayangsekolah
akusayangkawankawanaku
infinity

dengarlah lagu kat bwh ni,maksud yg terlalu mendalam :)



dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

Thursday, 10 November 2011

Aku Sayang Mereka.

Assalamualaikum..


Persahabatan itu seperti tangan dengan mata,Saat tangan terluka mata menangis,Saat mata menangis tangan menghapusnya....

Aku harap tali ukhwah yang telah kita bina berpanjangan dan sentiasa diredhai oleh ALLAH

AKU SAYANG KAWAN KAWAN AKU :)


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

Wednesday, 9 November 2011

serba salah :(

Assalamualaikum.




sedar tak sedar blog ni dah dekat 5 bulan lbih.sbenarnya kehadiran blog ni takde sape yg tahu t'masuk fmly aku..kawan baik aku sendiri pon tak tahu..so kalau-kalau korang tahu kehadiran blog ni dr orang lain aku mintak maaf sesgt.takde niat pun aku nak simpan pape kat korg,aku just nak suke2 je kongsi pndngan ke..pernah juga aku nak bgthu tapi.......aku tak tahu mcm mne nk cakap..
i'm so sorry yup sahabat2 :(




dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

Wednesday, 2 November 2011

OmbakBiru Hotel!

Assalamualaikum..


lame tak berbasah basi kat blog ni..
jom bce entry aku kali ni,just biase2 je.
firstly,aku nak ucapkan alhamdulillah,plan nak 'mkn2' ni menjd
thun ni b'beza skit mcm thun lepas,klu thun lepas kt Pizza Hut,thun ni kat Bluewave Hotel.,,hehe..
tu yang sje je tulis tittle 'ombakbiru hotel'..hihi..
setiap thun ade buat mkn2 sbb aku ni slh seorg peng.koperasi..
jamuan tu best lah sbb bole mkn bnyk2,lg2 tgah hujan mse tu sodapp lah kalo nak melantak..
yang tak boleh blah,mule2 control je nak pegi amek mknan
last tgok sorg dah bgun yang lain ape lg serang la..
pling aku suke mkn mee kueh teow die,,perhhh superbb lah...
mase dlm perjlnan nak pegi n balik mmg sempoi lah,tenang je
dengar lagu best2 aishiteru, percaya padaku , demi waktu lah n bnyk lagi lah..sentiase tersenyumm :)
yang aku pling ingat ayat ni ble ade mmbe aku tnye spe yg nyanyi lgu demi waktu
 'awk naik kereta warne pe skrg?'
tersenyum aku,mudah je jwpan yang ckg bagi..
pape pun itu adalah kenangan terindah bsme-sme dgn ckg2 n mmbe2 koop sume..
TERIMA KASIH cikgu-cikgu..
jomlah tgok2 gmba kat bwh ni,actly gmba ni dr cam mmbe aku..


sempoi je tmpt ni tp mantap!
dpt makan terus tersenyum,,hihi
sodapp kot ni..yummy 
jemput makan
with iqa
eda n tyra. comel :)
ABC makcik iqah,hehe
banyak tak??hihi..yg lain blom smpai lg..
with iqah,aina..best!
mereka :)
minah bunge. nice!
eh mocha lah! my fav <3
sume peng.koperasi with ckg najib
pantangkn? pantang nampak,,hehe
smoge tali ukhwah kte b'pnjngan,insyaAllah :)
kami with ckg aspa :)

sangat enjoy..
pas ni bole buat lagi kan??
mesti rindu nanti :)


                 






dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)