Wednesday, 2 November 2011

OmbakBiru Hotel!

Assalamualaikum..


lame tak berbasah basi kat blog ni..
jom bce entry aku kali ni,just biase2 je.
firstly,aku nak ucapkan alhamdulillah,plan nak 'mkn2' ni menjd
thun ni b'beza skit mcm thun lepas,klu thun lepas kt Pizza Hut,thun ni kat Bluewave Hotel.,,hehe..
tu yang sje je tulis tittle 'ombakbiru hotel'..hihi..
setiap thun ade buat mkn2 sbb aku ni slh seorg peng.koperasi..
jamuan tu best lah sbb bole mkn bnyk2,lg2 tgah hujan mse tu sodapp lah kalo nak melantak..
yang tak boleh blah,mule2 control je nak pegi amek mknan
last tgok sorg dah bgun yang lain ape lg serang la..
pling aku suke mkn mee kueh teow die,,perhhh superbb lah...
mase dlm perjlnan nak pegi n balik mmg sempoi lah,tenang je
dengar lagu best2 aishiteru, percaya padaku , demi waktu lah n bnyk lagi lah..sentiase tersenyumm :)
yang aku pling ingat ayat ni ble ade mmbe aku tnye spe yg nyanyi lgu demi waktu
 'awk naik kereta warne pe skrg?'
tersenyum aku,mudah je jwpan yang ckg bagi..
pape pun itu adalah kenangan terindah bsme-sme dgn ckg2 n mmbe2 koop sume..
TERIMA KASIH cikgu-cikgu..
jomlah tgok2 gmba kat bwh ni,actly gmba ni dr cam mmbe aku..


sempoi je tmpt ni tp mantap!
dpt makan terus tersenyum,,hihi
sodapp kot ni..yummy 
jemput makan
with iqa
eda n tyra. comel :)
ABC makcik iqah,hehe
banyak tak??hihi..yg lain blom smpai lg..
with iqah,aina..best!
mereka :)
minah bunge. nice!
eh mocha lah! my fav <3
sume peng.koperasi with ckg najib
pantangkn? pantang nampak,,hehe
smoge tali ukhwah kte b'pnjngan,insyaAllah :)
kami with ckg aspa :)

sangat enjoy..
pas ni bole buat lagi kan??
mesti rindu nanti :)


                 






dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: