Wednesday, 11 January 2012

bunga april

Assalamualaikum..


hey..semoga semuanya dalam keadaan sihat..
malam macam ni tiba tiba nak cerita pasal drama BUNGA APRIL.
tak tahu sejak bile aku start suke tengok drama ni..
cerite ni penuh dengan dramatik kot..
kisah cinta tiga segi maybe,tapi yang penting tadi aku tengok cerite ni makin konflik..
tibe tibe johar dengan ayah die mati kene tembak
terpikir pikir jugak aku,tak kan lah hero mati cepat??
tak kan lah pengarah die nak wat gimik plak..huhu
so memang suspen,tak sabar nak tengok episode akan datang,hehe
pape pun cerite ni bole diketegorikan cerite BEST!



dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: