Wednesday, 29 February 2012

4 tahun sekali!

Assalamualaikum..

Tengok tajuk entry pun mesti dah tahu kan kenape. yupp,hari ni 29/2/2012 thun lompat 4tahun sekali je terjadi.. Cuba bayangkan kita boleh buat ape2 saje aktiviti pd tarikh ni tapi hanya 4 tahun sekali je. Hari ni puas aku bace status2 kawan2 aku kat fb, ramai post psl 29/2 (termasuk aku),hehe. yelah 4 tahun sekali kan.. Tapi aku tabikk spring lah sape lahir pd tarikh ni mane taknye muda memanjang je (awek muda katekan) .BEST kot! so dikesempatan ni juga aku nak post entry kat blog ni pd tarikh 29/2 (4 tahun skali je) hewhew BANGGE gle ni.. first time bole post kat blog ni pd tarikh 29/2 so,anda bile lagi?? ade banyak mase lg ni sebelum masuk 1 mac :) selamat berjumpa lagi pada 4 tahun akan datang. InsyaAllah :)




dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: