Monday, 27 February 2012

DANBO KY'S versi aku

Assalamualaikum..

uitt korang? *ada org bce ke blog aku ni? okay never mind.
mesti penah dengarkan pasal danbo bagai ni. 
danbo ni sebenarnya sejenis kotak coklat. paham? aku tahu tak paham so tgok kat bwh ni ~>

tahu??ni lah danbo cardboard..
bende ni macam familiar kan skrg.
aku ni tak boleh duk diam klu tgah bosan,so aku pegi la usha2 pkcik google ,pastu jmpe cara2 nak buatnye, hehe. sukesuke :)
so ni lah versi aku. memang tak same tapi ade lah jugak iras2,hehe..



kenapa danbo KY'S??
tu name yg aku bagi kat 'dia'.
kyna a.k.a KY'S. hehe :)
actlly buat bende ni saje2 je sebab nak hilangkan bosan tapi puas sebab buat sekali dah menjadi..
buat bende ni memang kene bnyk bersabar lah kan (nak bgthu yg aku ni penyabar orgnye) HAHA~
tapi serious kalau korang ade masalah buat bende ni korang akan lupe psl masalah korang sebab korang akan fokus pade bnde ni je. so masalah u bole pegi jauhhhhhh2x~~
pape pun iluvdanbo KY'S


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: