Friday, 3 February 2012

Sekebun Bunga Cinta!

Assalamualaikum..

lame tak duk menjenguk kat blog ni..hewhew..
okay lately aku ade pegi mph macam biase lah kalau pegi sane zon utama mesti mata aku tertacap kat sudut2 novel,hehe. Aku kalau nak beli novel ni mesti tengok penulisnye. Kalau agak2 mcm tak penah kenal aku memang postpone dululah buku tu, tapi ade satu novel ni penulisnye mcm penah dengar. LIYANA ZAHIM?  bnyk kali lah jugak nme penulis tu terbit kat bibir aku ni liyana zahim liyana zahim berusaha nak igat..haha. tapi tak boleh nak igat jgk,so aku amek keputusan aku beli je novel tu sebab tajuk die dah buat hati aku bebunga2. haha. almaklumlah name novel tu SEKEBUN BUNGA CINTA . perhh tak menyesal aku beli novel ni, jalan cerita die amazing woahh!! name hero n heroin dah lah menarik ape taknye FARIS AQIEL n AIRIS JASMYN.. lagi satu aku tertarik dengan satu nme ni ZARA YUMNA a.k.a PUTERI KANAN. unik kan name tu?? nak jadikan cerita plak lepas aku habis bce novel ni aku duk terjah plak 'tinta penulis' .bace punye bace tetibe aku dapat tahu novel liyana zahim sebelum ni RINDU TERCIPTA. Patutlah! baru aku ingat tang mne aku jumpe nme liyana zahim ni, rupe2nye kat novel RINDU TERCIPTA, nak lagi confem aku check senarai novel yang penah aku bace, memang SAH die lah liyana zahim..hehe cerite ni pun best jgak. tapi aku rse liyana zahim ni minat bidang seni bina sebab kedue2 novel ni die cetuskan karier yg same,,hehe . jom aku tunjukkan wajah due2 novel die,kulit novel dy lawa taw..


comel kan?

hewhewhew.

p/s : hope lepas ni aku dapat lagi bace hasil air tangan liyana zahim ni . chaiyok liyana zahim!!!


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: