Tuesday, 6 March 2012

Beradu Minda..ahaksss~

Assalamualaikum..


Aku nak bagitahu yang aku MENANG!
nampak tak yang kat atas tu??
YOU WIN! CHECKMATE! Haha~
actlly dah lame aku tak main bende ni..tu yang saje2 je main,hehe..
rahsia aku menang nak tahu kenape?
ofcos lah aku cgu stage comp slow,kalau fast dan2 aku kalah kot..haha~
aku nak bagitahu lagi yang aku rindu nak main bende ni untuk wakil sekolah :(



dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: