Sunday, 25 March 2012

bukan menyepi tapi busyyyyyy~

Assalamualaikum..

Helo helo.. rase macam dah lame plak tak update.. 
hari ni genap seminggu lah aku tak update blog busyuukk aku ni,ahakss gedik gile..haha
bukan nak menyepi sebab result ke ape,tapi memang serius busy gile kot aku, alhamdulillah aku dapat result yang okay..huhu
maybe aku busy nak isi borang ini lah itu lah,last2 aku yang pening,erghh
pening kot nak pilih couse yang sesuai dengan result yang tak seberape aku ni tapi aku dah buat yang terbaik dan semoge Allah permudahkan urusan aku untuk sambung belajar.aminn~

aku busy adelah macam ni..HAHA~



dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: