Thursday, 29 March 2012

gare gare lawak kampus!

Assalamualaikum..

uitk korang!! sihat tak? moga semua sihat yeppp,,
wokayy,korang penah nampak,dengar or bace buku ni tak??
_
_
_

yezahh LAWAK KAMPUS

buku ni agak familiar bagi sape2 yang suke membace,,huhu
actlly buku ni aku nmpk kat kete ckgu aku(bku mmbe aku),so aku tahu buku ni mesti best punye sebab dulu dah pnah bace ape lagi aku bace lah,tapi tak sempat habis :'(  kesian!
tu yang macam haissshh rugi plak kalau tak bace sampai habis kan,.

TAPI
tetibe aku tersengih sampai telinge sebab ternampak buku tu mase duk teman ibu aku beli barang (anak baik) kat bestmart,ape lagii terus grab lah uollss..hahaha~~

natijahnya,kalau kita sabar tak mustahil bende yang kita nak tu akan dapat jua,, macam aku tak sampai bape jam je..hahaha~

p/s : entry kali nih macam budak2 sikit..HAHA~  okay jam pun dah pukul 12.00 malam, ape lagi tidur lah, kbye uollss. Assalamualaikum..




dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

1 orang sedang mengayat!:

Anonymous said...

best!!