Sunday, 11 March 2012

secret garden make me smile like this :))

Assalamualaikum.


sape yang hantu drama korea confirm korang kenal kan?
haa sape sape?
okay,ni lah hero and heroin drama crite secret garden
cerite ni buat aku senyum sampai ke telinge and buat aku ketawa sorang2 macam orang gilo..haha.
sweet kot dorang dalam cerita ni.
yang penting aku suka tengok cerita ni sebab suke tengok hero dia senyum macam kat bawah ni

cute kan lesung pipt dia?hehe

entry kali ni macam poyo2 sikit sebab aku story pasal drama korea bagai~ HAHA..

p/s :aku ni minat tengok drama KOREA tapi aku tak minat dengar lagu K-POP :)  AND actlly aku ni sebenarnya pencinta drama2 melayu, suke2 :)




dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: