Wednesday, 18 April 2012

18/4 kunjung tiba lagi,alhamdulillah ~

Assalamualaikum..

hyepp ebribadiss :)
wuu ade ape ekk dengan 18/4 ni??hehe
nak tahu?
my birthday lah :) weewee
Alhamdulillah aku dapat lagi sambut birthday aku thun ni,
and officially i'm 18 yeahhh dah makin tua,HAHA~
aku harap dengan angke yang makin bergande ni aku lebih matang dalam membuat keputusan ataupun dalam hal lain.. Dapat jadi anak yang baik untuk En. Nukman and Pn Normala :)
terima kasih ayah and ibu, klu takde kalian takdelah akk melihat ciptaan Allah di muka bumi ini :)

birthday girl :)

walaupun sambutan tak semeriah thun lepas, sebab thun ni dah tak sekolah..haha
kalau thun lepas budak2 5A and 5B nyanyi lagu happy bsday kat aku dalam 4 version lagi tau (melayu,english,cine n tamil) wahh 1 malaysia betul :)
yang aku ingat sampai sekarang bsday aku tahun lepas aku kene buli dengan cikgu and kawan2 aku mase training netball (katenye bsday girl)..haha..lepastu dapat kad besar,dalam tu ade tande tgn kawan2 aku, akan ku simpan sampai bile2, koranglah sahaba2 terbaik ku :)
terima kasih banyak2 :)
walaupun tahun ni tak sambut kat sekolah dorang tetap wish aku dekat fb,alhamdulillah
thanks a lot fren :)
and thanks a lot to my family :)



dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: