Wednesday, 25 April 2012

Khas Buat Nur Zahida Roslan

Assalamualaikum,,


Selamat Hari Lahir,
Happy Birthday,
Sanah Helwah,
Shengri kuaile,

NUR ZAHIDA ROSLAN 

Okay dah bacekan i-kad yang aku bagi tu??hehe..
so how?? HAHA..
marah kat aku tak?huhu..
aku betul2 minta maaf sebab tak bagitahu sebelum ni,macam aku cakap bukan tak nak bagitahu tapi asal nak bagitahu je mesti ade halangan..
so memang aku nak bagitahu mase birthday kau,tu je lah care terbaik yang aku jumpe,,huu
jangan marah ehh??hehe
TAPI jangan risau kau tetap orang pertama yang tahu pasal blog ni,adek aku pun tak tahu lagi kot,,hehe
so ni lah blog aku,
tak se istimewa blog korang,,hehe


Dah tengok video tu??hahah
okay kau dah bole kutuk muke aku yang poyo2 tu..HAHA~~


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

2 orang sedang mengayat!:

nureed ros said...

edaaaa jangannnn..haaa tau takut ;p
thanks btw, aku sangat2 menghargainye..<3 <3

kYna 'cAnGgiH' said...

wc. no hal punye..
btw video tu nak ltk kat blog tp semput sngat tu yg aku trus msuk pndrve, nanti senang kau nak simpan..so how my blog??hahahaha