Tuesday, 17 April 2012

rindu nak belajar~

Assalamualaikum..

helo ebribadi,,hehe akhir-akhir ni sbnrnye aku teramat lah bosan duduk rumah je..huhu.. tu hari adek aku ade mintak ajar dy math..wait... math?? subjek yang plng aku suke sngat, suke bile bljr math sebab nak bersaing ngn kawan2 sekelas aku yang jauh lagi pandai,,hehe.. erghh rindu btul nak belajar math rindu jgk dekat cikgu math aku, teacher wong.. ingat lg aku sampai sekarang ayat die 'learn from mistakes'. ni lah kate2 semangat bile aku nak jawab soalan math,huhu.. actly subjek ni plng aku tak suke dulu mse form 1 n 2 tapi start from 3,4,5 aku dah mule minat sebab mencabar kot,,hehe.. Alhamdulillah hasil nye lumayan bagi aku mase PMR and SPM, alhadulillah :)


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: