Tuesday, 24 April 2012

sekadar mimpi :(

Assalamualaikum..

Tudiaaa walaupun tengah busy msih sempat lagi nak update blog ni,HEHE~
semalam aku kan ade kan mimpi kan kan kan,haha..mereng kejappp~
semalam aku mimpi aku menang and then dapat kereta mazda RX8, walaweyyhh bestt kot tapi tu kalau realiti kan (gare2 bace novel),,huhu
dalam dunia ni kalau kite gune perkataan 'kalau' confirm semuanye akan sempurna kan??
haissh takpe lah walaupun cume mimpi aku dah bahagia dah,,HAHA~

ensem kan mazda rx8 (merah)??hehe


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: