Friday, 13 April 2012

soalan atau pertanyaan??

Assalamualaikum..

'Bila aku jatuh cinta,Kan ku sebut namamu lalala,' tetibe je rase nak nyanyi lagu ni.hewhew ^_^ . cop cop aku bukan tengah angau ehh.hehe.. Wokayy tajuk entry kali ni macam sengal a.k.a mereng, SOALAN ATAU PERTANYAAN? bagi korang macam mana tu? haa soalan tu  ehh pertanyaan pun bole..haha~ actlly same je dua-dua tu,aku pun tak tahu ape bezanya ironinya dia tetap akan menjadi 'PERSOALAN' kan? eden punye blog so eden main bubuh je tajuk tu.. [jap nogi jap kedah] haha~

Tapi ade kene mengene jugak ape yang aku nak dok story kali ni. macam ni al kisah tersebut lah kisah okay merepek,kuikui.. Okay ni seriusss, ramai yang selalu dok tanya dekat aku 'kyna kau dah ade couple blum?' haissshh tak penat ke korang ni tanye soalan dari tingkatan 1 sampai dah habis tingkatan pun,haha~ soalan kacang tanah ni jugak korang tanye aku. Senang je jawapan aku 'TIDAKK',.


Belum lagi yang tanya pada aku macam ni 'kau ni takde perasaan ke?' hellooo,kalau eden takde perasaan habis yang gumbira,sedih tu ape??huhuhu.. Bukan takde perasaan lah just malas nak ade cinta monyet..Erggh asal jawapan aku sentap semacam ni,HAHA~ okay okay aku mengaku ade lah SIKIT nak ade pengalaman cinta monyet ni tapi tak berani kot asbab mungkin Allah tak nak aku terjerumus dengan perkara perkara yang tak baik,lagi pun mase tu aku sekolah lagi kot lainlah aku ni pandai gile babeng,,hehe~

Tapikan ibu aku pun penah tanye tau,muke aku terus berubah jadi macam muke katak peru, macam mane tu? entah,haha~ ibu aku tanye 'angah takde sape sape ke?' serius terkesima gua beb. Terkial kial aku nak jawab kot,aku hentam je cakap 'hah??entah takde pun,tunggu jelah nanti' fuhh jawapan selamat~HEHE.. Terkezuutt aku bile ibu aku tetibe tanye soalan macam tuu. Mase tu penah adek aku tanye jugak aku jawab lah jawapan gurau-gurau aku ni 'ye name bf aku nazmi faiz' tibe tibe ayah aku bersuara 'hahh angah ade pakwe (tak tahu reaksi marah ke pe)' aku gelak manis manis buah je..hahaha~ adek aku ni pun ngek jugak boleh caye 101%..haha. Then aku terangkan lah kat ayah 'mane ade,nazmi faiz tu pemain bola malaysia lah' pastu ayah aku gelak je lah..haha~ mase tu nazmi faiz blum popular lagi tu yang tak tahu sangat,tapi macam mane aku boleh tahu ekk? okay just ignore it..hehe~

tak pasal pasal die terjebak,,hehe.soryy~

Natijahnya, aku pun tak tahulah nape aku susah sangat nak buka hati aku ni untuk lelaki, asbab mungkin aku susah nak percaya lelaki kot tapikan kekadang pompuan pun aku susah nak caye (klu yg tak penah kenal lah)..hehe~ sekarang susah nak cari lelaki yang bole imamkan makmumnye,,hihi :) faham?? hehe~ aku hanya mampu cakap InsyaAllah kalau Allah izinkan aku untuk jatuh cinta aku terima dengan hati yang lapang,InsyaAllah :)

bile nak wujud 'someone' tu?
 ini jawapan aku sekarang!! 








dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: