Sunday, 8 April 2012

sweet moment!!

Assalamualaikum..

huittt2!!
Aku tengah bosan gile ni duduk rumah so apa lagi  update blog yang dah nak di serang anai-anai ni..haha~
haisshh 31.03.2012 wlupun trikh ni dah berlalu lebih kurang seminggu yang lepas tp inilah kenangan bagi aku tahun ni..
hari yang paling penat tapi superb + ohsem = :)))
sebenarnye 31.03.2012 ade anugerah cemerlang dekat sekolah aku tp terkejut jugak lah sebab tetibe je dapat surat suruh amek anugerah padahal result tak lah kebabooomm macam orang lain,,huhu
nasib baik ade geng tu yang aku pegi je sekolah..
nak tahu sape geng aku??
ni hah
_
_
haziqah membe aku :)

lepastu kan ade budak comel  macam die ni-->
aku ni ade aura tu yang budak2 kecik suka,,hewhew :)

89?bole tahan lame lah jugak,,huhu

okay majlis ni habis dalam kol 12.30 so lepastu aku balik rumah,rehat2 kejap..
lepastuuuu yeahh yeahhh kite enjoy!!! haha..
enjoy bese2 je malam tu ade jamuan dekat rumah cikgu amiey aku and then aku,eda,shin joo n mira datang cepat skit gotong royong tolong cikgu aku sediakan pape yang patut perghh best gila lah wehhh,,
banyak kot makanan yang penting sodapp!!
dah penat2 kipas otak2 ape lagi bergambarlah....
cekidauttt
_
_

comel tak budak ni??  nme die danish :)
asal muke die ni comel sgt?geram seyhh~

lepas sume orang balik cikgu amiey pun hantar kiteorang balik rumah oleh kerana (perghh ayat) parents aku belum sampai rumah lagi aku stay rumah eda dlu, malam tu bulan cantik sangat, dapat lah gamba sekeping mcm ni :))

31.03.2012 sentiase dalam ingatan =)


p/s : btw aku nak ucapkan tahniah pade AARON AZIZ sebab menang apbh (sempat lagi tu) huhu



dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

2 orang sedang mengayat!:

Liyana Zahim said...

Hahaha.. 10 stories in an entry ye.. Btw danish tu omelll.. Rmbut cendawan... Kihkihkih..

kYna 'cAnGgiH' said...

haha..senang combine kan trus jd 1 entry jimat perkataan..haha..sebenarnye ade lg stu gamba danish yg comel gile nti sy msuk kn lg,,hehe

btw thanx melawat blog anai2 ni..haha