Saturday, 26 May 2012

Sentapp makk!!

Assalamualaikum..

hyepp uollss,
fuhhh rasanya sekarang baru boleh bernafas dengan tenang kot,seriously 3 mggu berturut-turut ni macam kurang rehat.. Besar betul cabaran masuk pra-u a.k.a f6 ni kan?
penat gile woo, so hari jumaat lepas 18/5 aku pegi release tension dekat LANGKAWI!! haha.
see gile tension kan aku smpai pegi langkawi? haha~~
takdelah aku tipu je bukan release tension pun, just teman parents aku jee,iyolah sekecik tu ikut memang tak menang tangan lah kalau ibu aku jage,.hehe
actlly ikut rombongan sdare aku pegi langkawi,memandangkan adek2 aku ade exam plus abg aku ade keje so dengan hati yang terbuka aku join jelah trip tu :) 
'rezeki jangan ditolak musuh jangan dicari'

aku pegi kire 4 hari 3 malam (1 hri tdo dlm bas) haha..
hari isnin tu aku tak sekolah,yelah 8 pg baru naik feri then smpai jb dalam kol 3 pg (selase). BUT hari selase aku pegi sekolah ehh! HAHA~ walaupu penat =.=
tapi takpelah janji aku dpt release tension skit,,hehe..
 jom cekidauttt gamba2 kat bawah ni...


tenang je kan tengok air tu?



kalau korg tengok betul nmpk macam muke red indian, klu korg nak tgok lg dekat ce usha SINI



tempat ombak rindu berlakon <-- pemandu bot tu yg ckp lah..

name ikan pari ni fatimah! hehe..serious mmg name dy fatimah pelancong dari arab yg bagi,

kalau panggil je name fatimah dy akan naik,so ape lg sempatlah aku pegang,kulit dy kasar woo, tapi korg jangan takut nilah satu2nye ikan yang takde gigi,,hehe

nampak tak??besarkan ikan tu..ikan ni tak bole nampak wrne putih cnfirm dy bahamnye..


lepastu pegi gua kelawar,bnyk kot kelawarnye,.tapi syg tak bole amek gamba kt sne,,huhu




lepastu naik cabel car,yeahhh

subhanaallah, cantiknye :)





sentap mak. HAHA~~

sebenarnye banyak lagi gamba tapi aku dah short list kan,,haha.. gamba aku tak banyak asbab jd photograher tak bertauliah utk makcik2 aku,,hehe :)

so happy holiday uollss :)












dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: