Thursday, 7 June 2012

kala hilang arah~

Assalamualaikum..

yuhuuuu,, sisa cuti pun tinggal lebih kurang 3 hari je.. je OKAY!
sungguh tak best!
hmm hari isnin bermulalah secara rasmi sem 1 untuk pra-u a.k.a form 6 dekat UMR (universiti mutiara rini).
so cuti yang tinggal saki baki ni aku tak tahu nak buat ape, so dengan merajinkan jari jemari ni cari gambar-gambar yg cute kat mr.google lepastu mule lah buat 'exsaimen' aku..haha..


hasilnye....
aku pergi cari lirik2 yang agak jiwang lepastu edit lah kat gambar tu..memang tak berfaedah langsungkan?haha. takpe lah atleast bole hilang kan rase bosan sikit,hehe.
lirik ni aku petik dekat mr.google jugak,hehe..
lagu Buatku di sana- mafa feat ronnie.
alahhh lagu dalam drama seindah sakura tu :)


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: