Thursday, 7 June 2012

NIKON GIVEAWAY By Ieqah Blog Gajah

Assalamualaikum.

fuyoo. Hadiah utk GA ni ohsem!
nak NIKON? jom usha SINI



Saya join Nikon GiveAway by Ieqah Blog Gajah kerana giveaway ni lain daripada lain. Nape lain? asbab hadiah untuk GA ni lumayan tapi syarat-syarat penyertaannya fulamak mudah,simple dan tak membebankan! memang ohsem. Kalau saya ada rezeki saya nak juga hadiah lumayan ni, pendrive DSLR okay! insyaAllah kalau ada rezekilah :)



dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

10 orang sedang mengayat!:

ikaa said...

hye sy dtg blogwalking anda.,dr segmen yg sma :)

http://bakul2011.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

NASZ said...

Good luck.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

miss chillax said...

Hi. Kite datang dari sini.
http://misschillax.blogspot.com/2012/06/1st-ga-nikon-giveaway-by-ieqah-blog.html
All the best okey :D

kYna 'cAnGgiH' said...

thanks yg sudi blogwalking blog kina ni..gud luck jgk utuk korg, jgn smpai mimpi pendrive dslr sudah lah,,hehe :)

miss chillax said...

kite dtg lagi n follow :D

SeSUciEmBunPaGi said...

miss shippy dtg sini dri segmen yg sma :)

niceee blog sukeee sgt3..cuteee ><

done followed!!!jemput ke blog shippy :)

http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

kYna 'cAnGgiH' said...

miss chillax : thanks follow. done follow u too :)

shippy : thanks. tak cute mane pun blog ni,,hehe., pape pun thanks ehh melawat blog ni :)

IEQAH said...

salam..
terima kasihh join GA ni..
good lu yee si cantek ^^

AmirahSyafiqah ♥ said...

Hai :) Singgah sini ! Jom singgah blog saya pulak

--> http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

kYna 'cAnGgiH' said...

ieqah : same2. nti buat bnyk2 lg ehh GA,hehe

amirah : hye. thanks sudi singgah sini.