Monday, 23 July 2012

Air Tangan yang PERTAM,,weewee..

Assalamualaikum..

hye korang :)
 Macam mane puase hri ke-3 ni? steady lagi tak? harap harap steady lagi ye korang.
aku nak berjakun-jakun dengan korang ni...hahha..
sekarangkan aku dah pandai lukis......DOODLE.....
haa jakun gile kan, ni lah namenye budak baru belajar,hehe..
first time buat memang bengong bengonglah,,ambil mase 2 jam lebih okay..hahaha
padahal hasilnye seciput je tapi sampai 2 jam lebih,amek kau..haha..
SO
_
_
_
_
_
_
_
_
NI LAH HASILNYE
_
_
_
 Haa ni lah hasilnye,,tak cantik mane pun, tapi kire okaylah ni kan first time..hehe


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

Friday, 20 July 2012

salam ramadhan al-mubarak :)

Assalamualaikum..

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan 2012/ 1433 H pada semua umat islam.
semoga bulan ramadhan tahun ni lebih baik dari tahun lepas dan diberkati oleh Allah, InsyaAllah..

Jangan lupe makan kurma berbisik yee.. yusof tayobbbbb~


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

Wednesday, 18 July 2012

wordless wednesday

Assalamualaikum..


: )


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

Saturday, 14 July 2012

Ingat takkkk~~

Assalamualaikum..

yuhuuu,, sape sihat angkat tangan |=.=| hehe..
jomm flash back mase muda mudi dlu,,eceehhh2x..

zzuuuppp (kononye flash back lah ni)
Ingat tak lagi korang mase sekolah rendah
_
_
_  


Kalau cikgu takde je,ketua darjah tanpa segan silu dorang pergi depan lepastu pegang kapur lukis garisan sebab nak tulis name bising..HAHA~ hok aloo nak ketawe sikit pun tak bole, memang kene gune bhse isyarat lahh.. Hmm satu kelas senyap sunyi dengar bunyi pensel jatuh je.. Tapi mane boleh tahan,mulut dah gatal sgt, diam 10 minit je tu kire hebatlah lepastu start lah dengar suare2 halus bercakap,.


Ingat tak lagi korang 
_
_
_

mase sekolah rendah beg berat gile thp gaban.. memang sakit bahu lah mase tu,. kadang-kadang tu setahun beli 2 beg..bayangkan =.= . ishh2x..
start sekolah menengah je semuenye bertukar.. 'beg ringgannye' heaven weyhhh!! haha..
 TAPIKAN
bile aku dah masuk tingkatan 6 a.k.a pra-u bertukar balik (mcm ultraman je bole bertukar2) HAHAHA~
BERAT!!


 Tak cukup dalam beg siap pegang babe..huhu.. dugaan2x..
 tapi takpe aku pastikan tu antara kenangan terindah dlm alam persekolahan :)) peace .


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

Wednesday, 11 July 2012

wordless wednesday

Assalamualaikum..



dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

Friday, 6 July 2012

BARU,baru dan BARU!!

Assalamualaikum..

yuhuuu, hmm rase-rasenye ni entry 1st bulan julai kan? perghh nampak bebenor blog ni dah berhabuk!
baru itu indah, cewahh~
serius dekat tempat baru mestilah ade kawan baru kan? kan syokk tu,.

tu lah org kan ade cakap patah tumbuh hilang berganti, ye dak??
yehhh aku ade classmate baru ,baik n sporting plak tu..hehe 

cikedauutt
_
_
_
_



-gadis gadis zaaba :) -


ramai tak kawan kawan baru aku?
budak cermin mate tu sebok je,,haha~



faz n fasihah...

* FAZIRA kte doakan awk bjaye kat PUO. gud luck,, syg awk :)









dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)