Monday, 23 July 2012

Air Tangan yang PERTAM,,weewee..

Assalamualaikum..

hye korang :)
 Macam mane puase hri ke-3 ni? steady lagi tak? harap harap steady lagi ye korang.
aku nak berjakun-jakun dengan korang ni...hahha..
sekarangkan aku dah pandai lukis......DOODLE.....
haa jakun gile kan, ni lah namenye budak baru belajar,hehe..
first time buat memang bengong bengonglah,,ambil mase 2 jam lebih okay..hahaha
padahal hasilnye seciput je tapi sampai 2 jam lebih,amek kau..haha..
SO
_
_
_
_
_
_
_
_
NI LAH HASILNYE
_
_
_
 Haa ni lah hasilnye,,tak cantik mane pun, tapi kire okaylah ni kan first time..hehe


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

1 orang sedang mengayat!:

cik eda said...

Comel..buatkan kite boleh? hikhik