Saturday, 14 July 2012

Ingat takkkk~~

Assalamualaikum..

yuhuuu,, sape sihat angkat tangan |=.=| hehe..
jomm flash back mase muda mudi dlu,,eceehhh2x..

zzuuuppp (kononye flash back lah ni)
Ingat tak lagi korang mase sekolah rendah
_
_
_  


Kalau cikgu takde je,ketua darjah tanpa segan silu dorang pergi depan lepastu pegang kapur lukis garisan sebab nak tulis name bising..HAHA~ hok aloo nak ketawe sikit pun tak bole, memang kene gune bhse isyarat lahh.. Hmm satu kelas senyap sunyi dengar bunyi pensel jatuh je.. Tapi mane boleh tahan,mulut dah gatal sgt, diam 10 minit je tu kire hebatlah lepastu start lah dengar suare2 halus bercakap,.


Ingat tak lagi korang 
_
_
_

mase sekolah rendah beg berat gile thp gaban.. memang sakit bahu lah mase tu,. kadang-kadang tu setahun beli 2 beg..bayangkan =.= . ishh2x..
start sekolah menengah je semuenye bertukar.. 'beg ringgannye' heaven weyhhh!! haha..
 TAPIKAN
bile aku dah masuk tingkatan 6 a.k.a pra-u bertukar balik (mcm ultraman je bole bertukar2) HAHAHA~
BERAT!!


 Tak cukup dalam beg siap pegang babe..huhu.. dugaan2x..
 tapi takpe aku pastikan tu antara kenangan terindah dlm alam persekolahan :)) peace .


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

2 orang sedang mengayat!:

HanaNabihah said...

eheh. Hana la antara pengawas yg dibenci. sbb kes tulis2 nama cmni. haha. lawak je bile teringat =D

kYna 'cAnGgiH' said...

Hahaha..ekceli kyna pun pnah jd pengawas yg dbenci,,nasib baik masetu darjah 3..hahaha~