Monday, 22 October 2012

Entah...

Assalamualaikum..

yuhuuu,. dah lame kot tak update cik blog syg aku ni..haha.
rindu nak update blog *jujur ke rindu?
hurrmmm seriuss rindu kot..

Bukan tak nak update tapiiiiiiii.....
Haaa ni lah sebab2 kenapa aku tak update blog :



1. Busy a.k.a Sibuk . Serius busy gile aku dlm 2 bulan ni kot, yelah org nak amek STPM tahun ni kan,lagilah first batch yang gune sistem baharu by sem woo.. so need to focus for STPM..



2. Takde idea nak tulis apa. Haaa ni lah masalah utama aku,haha.. tak tahu nak cite pasal pe. mesti bende ni paling dibenci oleh semua blogger2 kan?? kan?? ngaku jelah..takde sape nak marah pun..haha..


3. Kalau aku update ade sape nak bace ke? teetttttt. sedihkan statement ni?? Hahahaha.. T_T

Haaaa buat mase ni ade 3 sebab jelah kenape aku tak update blog..hihi..
  




dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: