Thursday, 8 November 2012

berakhir sudah semester 1

Assalamualaikum w.b.t

Ho ho ho horeyyy, semesta 1 sbg pelajar pra-u a.k.a form 6 dah berakhir..
tahu tak nikmat gile habis exam ni,
ape taknye dah habis azab jawab paper exam yang betrtaraf 5 bintang weyh.
serius complicated betul paper2 STPM sistem baharu first batch ni,
Tapi, paper sejarahlah paling aku sayang gile gile <3
memang tersenyum aku jwb paper sejarah and hope senyuman ni bawa sampai amek result nanti,hihi

semoga kawan-kawan aku ni lulus dengan cemerlang.amin

.zahida.
.fasihah.
.haziqah.
.athirah.
.syahirah.
.yatie.
.mira.
.syahnadia.
.zakiah.
.huda.
.umie.
.natasya.
.rabiatul.

dan dapat result yang terbaik. InsyaAllah :)
 Dengan secara rasminya ho holidayyyy dan penganggur tegar! hehe


.



dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: