Sunday, 18 November 2012

Saya join GA 2012 Nurul Yui

Assalamualaikum w.b.t..


Yok join ramai2 GA ni, boleh Click sini :)

Slogan yang perlu saya lengkapkan :

Saya join GA 2012 Nurul Yui kerana saya dah lama tak join mana-mana give away dan nak tambahkan entri saya tahun ni, Hehe :)



dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

6 orang sedang mengayat!:

nuyui a.k.a miss YUI said...

lgkp.tq sudi join.. jgn lupa cek snrai pserta ya.

Kaqyonk Fauzi said...

singgah dan follow.. #50

http://wanuriizatiey.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

kYna 'cAnGgiH' said...

miss yui : welcome, okay,bereh :)

kaqyonk fauzi : thanks, okay nti sy follow :)

Miss azieni said...

salam. dari segmen yang same. done follow. ^^! sudi2 lah jenguk blog azie juga~

http://missazieni.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

kYna 'cAnGgiH' said...

t.kasih..oraite. InsyaAllah akan jalan2 kat blog awk,,hihi

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html