Sunday, 16 December 2012

mc dari berblog..

ASSALAMUALAIKUM W.B.T...                                                                            Rasenye takde lg update utk bulan 12 ni. Bukan busy tapi ade masalah teknikal..huh. MEMANG spoil Kot, Laptop buat hal memang tak boleh nak update lah kan.. ni pun update gune henpon,apelah rupe gamaknye..HAHA.. TaK puas nak taip, Hurmmmm:. Sedes gile!  Yang paling stress tak dapat tengok ADAM & HAWA,. Memang MC panjanglah.... tapi sbelum bulan 1 mintak2 lah dah okay semuanya.. Dan aku ni penunggu Tegar RESULT f6 yang tak kunjung tiba,. Harap sangat dapat result yang terbaik, InsyaAllah..begitu jugk dengan kawan2 aku..AMINN 


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: