Monday, 21 January 2013

kembali jeng jeng jeng~~

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah masih diberi nafas untuk menghirup udara segar dan menikmati suasana sejuk dikala ini,,hehe. Rasenye ini lah entry pertama aku dalam bulan januari dan dalam tahun 2013. Haa rase rindu pulak nak berblog, sebelum ni aku dah jadi halimunan sekejap sebab masalah teknikal..haha.

So... Now I can 'berblog'  again,again and again!!!

Tahun ni pun dah bertambah satu lagi angka pada usia aku. 19 TAHUN weyhhh rase macam nak tercekik, eh kejap birthday tak lepas lagi so still 18 tahun lagi,,yehh!! so ade mase lagi nak jadi muda walaupun dalam mase beberapa bulan dari sekarang..Haha... Sekarang ini aku bergelar upper six yang mampu membuli adik-adik bawah umur (nak berbual pun takde mase)..hahaha,, Semesta ke-2, hurm perlu kesabaran yang tinngi nak hadapi semesta ni, kalau rase-rase nak give up cepat-cepatlah aku singkirkan. Tak boleh nak give up sebab kalau makin layan perasan tu makin tak dapat fokus sebab semesta nilah markah paling banyak dan ade tiga kerja kursus alah-alah assingment gitu dalam mase kurang empat bulan.. Tak ke sibuk memanjang aku sem ni.. Paling memeritkan untuk sem ini ofkos lah duit keluar macam air yang mengalir,huhu.. kalau sape-sape tahu kat mane-mane yang boleh download duit, tolong bagitahu aku dengan segera. INI SERIOUS .Hahaha~~


Tapikan minggu ni relaks sikit sebab Isnin-sekolah, selasa-cuti,rabu-sekolah,khamis-cuti,jumaat-sekolah,sabtu,ahad,isnin- CUTI.. hehehe~~

Korang doa-doakan lah aku dipermudahkan segale urusan sem ni, ameen. 



dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: