Saturday, 9 February 2013

Assalamualaikum w.b.t...

09 Februari..
special day untuk ibu aku.. ade ape? oppkoslahhhh
Birthday Ibuuuu

Happy Birthday Ibu....
Angah doakan ibu dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa diberi kesihatan yang baik.
the best mum in my heart for ever :)


Actually celebrate 1 hari awal, sebab takut hari ni ibu busy kat kampung sebab ade cucu sedare atuk aku kahwin,,


ayah & ibu permata hatiku :)


 Eden pun nak jugak,,hehe :)

* semalam tidur kampung tp hari ni aku sorg dah kena balik rumah sebab adik aku kena keje, tak dapat cuti!   huhu


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

2 orang sedang mengayat!:

Puteri Hanisah said...

wish your mum happy birthday ^_^

kYna 'cAnGgiH' said...

oraite, terima kasih puteri hanisah :)