Thursday, 28 March 2013

Takde Tajuk, Kbaiii

Assalamualaikum w.b.t..

Salam jumaat untuk semua.. Hai jumaat terakhir untuk bulan mac 2013. Sedar tak sedar dah nak masuk bulan April.. cepat betul masa berlalu kan? Dah nak habis pun sem 2 STPM 2012/2013. Tapi sejujurnye aku tak ready lagi nak exam untuk sem ni, sebab banyak betul halangan untuk sem 2, dengan silibus yang masih terkapai-kapai, memang tak tentu arahlah sem ni.. okay tutup cerite ni, cerite ni takde kena mengena pun dengan apa yang aku nak ceritekan untuk post ni,,huhu...

Seperti makna yang korang maklum *opps terkeluar ayat skema* tahun ni baucer buku dah naik kepada RM250 kan? hurmm masing-masing jadi kaya sekejap..Haha. Kiteorang form 6 pun dapat jugak, pra-u katenye..hihi. Tak dapat beli banyak buku pun,,huhu. sikit je kot.. yang selebihnye utk buku sem3 a.k.a las sem,,hehe..


sebok nak posing..haha.

Dahlah pergi lepas balik sekolah, masa tu hari sabtu, ade kelas ganti tak silap, tapi rumah dulu lah kan,,hihi.. hari tu cik seha yang drive, oleh sebab aku ni kuno jalan kat bandar tu..Haha, bukan kuno tapi aku tak suke pegi kat bandar jb ni, sesak die bukan main lagi, aku tak faham kenapalah budak remaja sekarang ni suke sangat lepak kat bandar sane tu,huhu.. kiteorang ( aku, eda, fasihah n shera) gerak pegi cs, sebab cik fasihah kte ni bawak laju gile,so sampai cs pun dlm mase 30 minit je. Aku ngn eda yang duk belakang muka macam tak caye je .. bile drive kereta hilang sopan cik kak sorang ni..Haha,, Plan utk hri tu diteruskan macam yg dirancang nak pulun buku,,hehe. Tapi serius tak boleh lame2 aku duduk kat cs tu, silap-silap bole pitam,, serabut gile. Aku ni ade satu bende yang tak suke, tak suke pegi tempat yang ramai orang, nanti automatik aku pening.. sebab tu lah tak suke nak pegi bandar, so kalau nak shopping ke ape, just pegi jusco, tak kesahlah jusco mane2 pun sebab aku rase juscolah paling cool.. Tapi aku bukan suke sangat shopping.. Kalau duduk kat popular ke, mph ke berjam-jam hahh tu serah kat aku, tu paling aku suke,,ahakss

Okaylah takde idea dah nak tulis, nak pi sambung buat power point, ni pun curi-curi update,,hehe.. Novel sayang awak, sayang tu aku dah habis bace, best!! ^__^ . okay takde kena mengena. Kbai....


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: