Wednesday, 29 May 2013

wordless wednesday

Assalamualaikum w.b.t


Walaupun hari tanpa berkata-kata, tapi izinkan aku nak ketawa sikit je " Bhahaha" okay dah :D


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

Sunday, 26 May 2013

Flashback 27 mei dua tahun yang lepas~

Assalamualaikum w.b.t

27 mei 2011 ? 

-
-
-
-
-
-
-
-
-

Ada apa ek? 

-
-
-
Jom flashback 2 tahun yang lepas~ 
Masa tu aku form 5 merangkap calon SPM yang tegar.. Haha, Tak sangka dah 2 tahun kenangan Kem Little Einstein (KLE) ini . The best kem penah aku pergi masa sekolah dulu, sebab KLE ni bergabung dengan students bachelor fizik dekat UPM, Serdang . Matlamat utama pergi kem ni sebab nak terapkan cinta akan fizik ku sayang, tapi lain pulak yang jadi sebab banyak game dari mendalami fizik.. Hahaha, Takpe game yang Fasilitator buat masih berunsurkan subjek Fizik. Hurmm rindu moment tu semua, mana nak dapat lagi moment tu semua ? Huhu...

Kiteorang lucky sebab dapat abang-abang dan kakak-kakak fasi yang sporting morting, satu kepala jugaklah dengan kiteorang ni,. Dan Alhamdulillah sekarang masih keep in touch walaupun dekat FB & TWITTER. Sekarang dorang tengah final year, wooww berapa hari lagi dah officially pegang ijazah. Bestnyaaaa~ Tahniah kakak-kakak dan abang-abang semua :)

yokk cekidauutt gambar mase muda-muda..haha~



The best group : Proton Wave :D

mereka yang dirindui :)

Rindu mereka jugak!!


Barisan Fasilitator

Pagi-pagi ketua pelajar lelaki & perempuan kena panggil..hoho. Time ni aku malu-malu lagi  :*

Rindu yang teramat sangat :D

Walaupun dah 2 tahun berlalu, mana mungkin boleh lupakan,. Antara kenangan terindah yang pernah berlaku dalam hidup aku, insyaAllah akan kenang sampai bila-bila, sebab orang cakap zaman persekolahan yang paling seronok adalah zaman persekolahan menangah. Betullah kata-kata itu sebab sekarang hanya mampu mengenang tanpa boleh berpatah balik.

Aku rindu semuanya, Kalau ada jodoh kita bertemu lagi suatu hari nanti.. Love uollss :)


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

Saturday, 25 May 2013

1st Giveaway by AmisyaSuraya

Assalamualaikum w.b.t..

Haa tadi baru tulis entry nak join GA kan? ni tengah rajin so joinlah,,hehe. Lagi pun GA nya simple je.. suke kalau bab teka-meneka ni,hihi. kalau nak join KLIK SINI


Jawapan : 49


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

HOOOOO

Assalamualaikum w.b.t

Heyy *lambai-lambai tangan ., Entah pape je mukadimah aku ni,. Lagi entah pape tajuk entry aku,Hahaha~ Sebenarnya nak bagitahu yang aku tengah ho..ho..hooooliday weyh.. cuti hanya 2 minggu tapi macam 2 bulan (bajet cuti mcm bdk u). Takpelah form 6 ni cuti ikut takwim sekolah,,huhu *pasrah -.-' . Tapi tak kesah 2 minggu pun cuti jugakkan? janji boleh release tension, lagi pun sem 2 dah tamat..Haaaa lega sangat-sangat., Alhamdulillah~

Cuti nak buat ape? any suggestion? takpe aku suggest 'kan' untuk diri aku..Haha~

Aktiviti cuti 'dua bulan' : Baca Novel
                                     Tengok drama yang best
                                     Marathon Running man
                                     Game Running man dekat taman (kalau jadi)
                                     Selak-selak buku sem 3
                                     Langkawi with family
                                     Bersantai-santai dekat hutan bandar
                                     Eksperiment masak (kalau rajinlahkan)
                                     Blogwalking (lame tak tinggal jejak kat mane-mane blog)
                                     Join GA (kalau rajin)
                                     DAN iron baju sekolah (hari last cuti) Haha~

Apa lagi ek? Ni je kot yang aku nak buat sepanjang cuti,,hee.. Tapi yang Blogwalking tu insyaAllah aku jejak mane-mane blog yang aku sempat,,hihi..
So happy holiday utk adik-adik yang bersekolah dan juga cikgu-cikgu sekolah...


                                 
                                     


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

Wednesday, 15 May 2013

wordless wednesday

Assalamualaikum w.b.t 



dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

Monday, 13 May 2013

Berpisah?

Assalamualaikum w.b.t..

Ehemm tajuk entry macam bajet cuak je kan? Haha. Tapi ketahuilah aku dah tak sabar nak BERPISAH dengan sem 2 ni, sebab bukan takde kenangan manis untuk dikenang tapi lebih kepada situasi yang sangat tidak terurus dan lebih tepat lagi adalah serabai tahap gaban. Bukan diri yang tidak terurus dengan rapi tapi masa yang tak nak berkompromi dengan aku.. Haha..

Sebut hal MASA ni barulah aku sedar, form 6 ni memerlukan pengorbanan masa yang sangat besar, kalau tak cukup tidur tu dah perkara biasa untuk sem 2 ni, lagilah prihal makan rasa buku tu makanan utama #Ehh. Ya ke? Okay abaikan..haha..

Dan 23 mei aku harap beban sem 2 ni akan terlerai,,fuhh jenuh bawak beban kat bahu ni, silibus sem 2 ni pun boleh tahan mantapnye kot.. Subjek yang rase paling gerun aku nak jawab sem ni bahasa melayu n ekonomi.. Jadual exam pun dah dapat, haaaaaaaaaaaaa takde perkataan yang paling layak aku ungkapkan selain, TAKUT....macam-macam perasaan yang aku rase untuk sem 2 ni, semua bergabung menjadi satu, Huhu..



Exam start 21 mei.. Aku doakan aku dan kawan-kawan aku dapat buat yang terbaik untuk sem ni, lupekan dah pasal pbs just fokus exam. Semoga dipermudahkan segala urusan baik dari kesihatan mental dan fizikal. Amin.. Kawan-kawan blogger pun jangan lupa doakan aku n rakan-rakan sepejuanganku, ecehhh.. Kbai. Assalamualaikum...



dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

Saturday, 4 May 2013

Selamat Mengundi Warganegara Malaysia

Assalamualaikum w.b.t

5 Mei 2013 yang ditunggu-tunggu oleh rakyat malaysia dah tiba. Persoalan siapa yang menang akan terjawab tak lama lagi. Selamat mengundi pada mereka yang layak, buatlah pilihan yang terbaik untuk Malaysia . Walaupun aku baru 19 tahun tapi macam aku pulak excited nak mengundi,,hehe.. Bagi adik-adik yang belum cukup umur nak mengundi macam aku, moh lah kite duduk diam-diam dekat rumah, study elok-elok exam dah nak dekat dah kan? Hehe.. Last but no least SELAMAT MENGUNDI :)



dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

Wednesday, 1 May 2013

wordless wednesday

Assalamualaikum w.b.t




dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)