Sunday, 26 May 2013

Flashback 27 mei dua tahun yang lepas~

Assalamualaikum w.b.t

27 mei 2011 ? 

-
-
-
-
-
-
-
-
-

Ada apa ek? 

-
-
-
Jom flashback 2 tahun yang lepas~ 
Masa tu aku form 5 merangkap calon SPM yang tegar.. Haha, Tak sangka dah 2 tahun kenangan Kem Little Einstein (KLE) ini . The best kem penah aku pergi masa sekolah dulu, sebab KLE ni bergabung dengan students bachelor fizik dekat UPM, Serdang . Matlamat utama pergi kem ni sebab nak terapkan cinta akan fizik ku sayang, tapi lain pulak yang jadi sebab banyak game dari mendalami fizik.. Hahaha, Takpe game yang Fasilitator buat masih berunsurkan subjek Fizik. Hurmm rindu moment tu semua, mana nak dapat lagi moment tu semua ? Huhu...

Kiteorang lucky sebab dapat abang-abang dan kakak-kakak fasi yang sporting morting, satu kepala jugaklah dengan kiteorang ni,. Dan Alhamdulillah sekarang masih keep in touch walaupun dekat FB & TWITTER. Sekarang dorang tengah final year, wooww berapa hari lagi dah officially pegang ijazah. Bestnyaaaa~ Tahniah kakak-kakak dan abang-abang semua :)

yokk cekidauutt gambar mase muda-muda..haha~



The best group : Proton Wave :D

mereka yang dirindui :)

Rindu mereka jugak!!


Barisan Fasilitator

Pagi-pagi ketua pelajar lelaki & perempuan kena panggil..hoho. Time ni aku malu-malu lagi  :*

Rindu yang teramat sangat :D

Walaupun dah 2 tahun berlalu, mana mungkin boleh lupakan,. Antara kenangan terindah yang pernah berlaku dalam hidup aku, insyaAllah akan kenang sampai bila-bila, sebab orang cakap zaman persekolahan yang paling seronok adalah zaman persekolahan menangah. Betullah kata-kata itu sebab sekarang hanya mampu mengenang tanpa boleh berpatah balik.

Aku rindu semuanya, Kalau ada jodoh kita bertemu lagi suatu hari nanti.. Love uollss :)


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

4 orang sedang mengayat!:

Puteri Hanisah said...

betul tu akak. zaman skolah menegh sangat best dan banyak cabaran..:)

kYna 'cAnGgiH' said...

puteri : yup, memang mencabar.. dan paling best kalau kite rapat dgn cikgu2.. lebih bermakna zaman sekolah menengah kite :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

rindu itu pasti ada =)

kYna 'cAnGgiH' said...

Miss yui : yup, pasti rindu!!