Saturday, 4 May 2013

Selamat Mengundi Warganegara Malaysia

Assalamualaikum w.b.t

5 Mei 2013 yang ditunggu-tunggu oleh rakyat malaysia dah tiba. Persoalan siapa yang menang akan terjawab tak lama lagi. Selamat mengundi pada mereka yang layak, buatlah pilihan yang terbaik untuk Malaysia . Walaupun aku baru 19 tahun tapi macam aku pulak excited nak mengundi,,hehe.. Bagi adik-adik yang belum cukup umur nak mengundi macam aku, moh lah kite duduk diam-diam dekat rumah, study elok-elok exam dah nak dekat dah kan? Hehe.. Last but no least SELAMAT MENGUNDI :)



dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: