Thursday, 27 June 2013

Happy Birthday Sayanggg~

Assalamualaikum w.b.t

Gulpss, sayang? ye kami dah bercinta genap 2 tahun tanpa pengetahuan sesiapa pun *muke serius*..Ni kalau siapa yang baru je bace tajuk entry memang sunat korang pikir aku ni gedik kan? kan? Hahaha.. Perghh aku pun geli dengan ayat aku sendiri. Apakah? Aku tau ayat tu macam kepala nak kene seret dekat jalan tar je...Hahaha.

Alahh gurau-gurau je.. Nak tahu 'siapa' sayang tu? Sayang tu jeng...jeng... jeng... sayang tu....... jeng..jeng... Okay harus mintak kaki saiz 8.Haha~ Sayang tu blog aku lah. Blog yang dah genap 2 tahun, weeee. Happy Birthday Sayanggg~ Masih baby lagi, tapi tak sangka jugak dah 2 tahun aku menceburi bidang blogger ni, cewahhh.. Walaupun kadang-kadang macam chipmore tapi dalam 1 bulan tu aku mesti ada update kan? kan? baik korang angguk sekarag..hihi..

Tapi aku tak tipu tau. blog ni memang tanpa pengetahuan siapa-siapa kecuali bff aku.. Even kawan-kawan mase form 6 ni pun tak tahu walaupun dorang penah tanya. Bukan tak nak bagitahu, tapi malas kot, bukan best sangat blog aku ni. Membosankan kan? hurmm reda....haha.. Ni dah ayat pasrah weyh.. Tak pelah janji apa yang aku tulis buat aku rase happy,,hehe..

Pape pun Happy Birthday blogku sayang.. Moga terus berkhidmat untuk saya okay? haha..

p/s : aku takde idea nak buat esei pengajian am, tapi nak update blog aku ade idea.. Apakah???


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: