Saturday, 17 August 2013

Raya 2013 ^_^

Assalamualaikum w.b.t

Hai buah hati..haha. okay tahun ni raye tak banyak pun ambil gambar, gambar-gambar syok sendiri adelah.. itu hanya khas untuk simpanan peribadi sahaja dan bakal suami..hahaha ( mak aii ayat aku ) . Tapi sebenarnye banyak video, video budak-budak main bunga api, bbq kat rumah atuk,  video tengok mercun merdeka. ni paling best! Hmm tahun ni raya meriah dari tahun lepas dan tahun ni aku masih dapat duit raya, ulang suara duit raya..Moga-moga akan terus dapat duit raya, hahaha~
 1 Syawal 1434 H <3


beraya di kuantan, sambil tu singgah pantai telok cempedak :)

Betulkan tak banyak gambar raya? Hehe.. malas nak masukkan banyak-banyak dalam computer so ni jelah,,huhu.. lusa aku dah sekolah macam biase.. nak cuti lagi boleh tak? bukan malas tapi kusut! banyak benda nak kena pikir bile dah naik sekolah nanti, tu yang kadang-kadang terlupa kat buah hati sendiri (blog saya ye) buah hati sendiri tak boleh lupa...Hahahaha~



dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

0 orang sedang mengayat!: