Saturday, 28 September 2013

GA Love You Mr Arrogant

Assalamualaikum w.b.t



Jom join sekali.. Klik Sini

Dah lama tak join mana-mana GA, ini tergerak hati nak join pun sebab ternampak hadiahnya NOVEL,,hehe. Mana tahu ada rezeki menang GA ni ke. Bukan tak nak beli novel ni tapi hari tu baru beli novel, nanti kalau beli lagi ada kang yang marah,,huhu.. So Good Luck kpd mereka yang join GA ini :) 


dah BACE? so KOMEN lah pape yang patut :)

3 orang sedang mengayat!:

munirah rahman said...

Terima kasih sudi join GA . Semoga berjaya . Semak senarai peserta :
PESERTA GA LOVE YOU MR ARROGANT

kYna 'cAnGgiH' said...

Same2.. InsyaAllah, oraite,,thanks akak :)

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari giveaway yg sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen bloglist istimewa..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/ga-love-you-mr-arrogant.html